Möten i den sviktande välfärden

”Som en hamster i ett ekorrhjul!

Nu äntligen är min bok klar!

Jag gjorde allt som stod i min makt för att hjälpa min son Tobias, men jag lyckades inte. Kanske kan jag med min erfarenhet och med boken hjälpa någon annan.

Boken finns att köpa här på hemsida, hos mig eller på mina föreläsningar

bok@andling.se eller sms till 072-505 50 60

Vilken stark skildring

Anne-Li
Vilken stark skildring. Boken väcker många tankar tack vare att du är så konsekvent i din beskrivning av det havererade samarbetet med socialkontor, landsting m fl. Visst följer vi som läser boken Tobias nära, men det är genom dina ögon som vi ser och delar ert elände. Du framstår som hoppet, ordningen, stabiliteten. Men du slåss mot väderkvarnar. En massa ansträngningar till mycket liten nytta. Det är en smärtsam läsning.

/Anders Bergqvist, präst och coach

Din bok kan bidra till en förändring

Anne-Li
Faktum är att jag inte är förvånad över det förlopp du beskriver. Jag känner igen det från många samtal med föräldrar som har kontaktat mig för att diskutera resultatet av dödsfallsutredningen. Det som har slagit mig är den återkommande bilden av vanmakt inför diffus ansvarsfördelning och närmast reflexmässig förskrivning av narkotikaklassade läkemedel som förmedlas. Aktuell forskning ger en dyster bild av utvecklingen när det gäller förgiftningsdödsfall, inte minst för gruppen unga vuxna. För att vi bättre ska kunna förstå de underliggande orsakerna till denna utveckling behöver statistik och forskning kompletteras med berättelser från verkligheten. Din bok är därför viktig, och förhoppningsvis kan boken bidra till en förändring.

Ingemar Thiblin, Överläkare

En mardrömsliknande berättelse

Anne-Li
En mardrömsliknande berättelse. Frustrationer och känslor av maktlöshet, gentemot en ofullkomlig vårdapparat. Som mor till din älskade son som du velat hjälpa och skydda som en rasande lejoninna. Dödsorsak: Tragiskt. Den terapeut du fick träffa för att stödja dig i sorgen. Makalöst dåligt bemötande. Din bok blir ett viktigt dokument över hur svensk vårdapparat kan fallera.

/Richard Hagman, spec allmänmedicin

Mycket stark läsning

Anne-Li,
Din bok är mycket närgången dig själv och din son. Detaljer som ger stark trovärdighet och tvingar sig på – mycket stark läsning! Den liknar inget jag tidigare läst. Närmast personligt jag läst kommer nog Ann Heberleins bok ”Jag vill inte dö jag vill bara inte leva.” Det alltså en mycket bra bok du skrivit i all sin förskräcklighet. Sällsynt med så intensiv story…

Vänlig hälsning, Advokatfirman för Marknadsrätt Malmö AB. Lars-Erik Ström, advokat

Beställ idag!

    En liten säkerhetsfråga som kollar att du inte är en robot!